Baby-bootcamp: sporten met je baby als gewicht

Als je net moeder geworden bent, is sporten met je baby misschien wel het laatste waar je aan denkt. Sterker nog: je bent allang blij als je voor de lunch zelf gedoucht en aangekleed bent. Maar na een paar maanden, als je nieuwe ritme met baby er een beetje in zit, dan wil je wel weer wat aan beweging doen. Die zwangerschapskilo’s gaan er natuurlijk niet allemaal vanzelf af en sporten is weer even echt ontspannen. Dan is er alleen nog één klein probleempje: waar haal je de tijd vandaan? De oplossing: baby-bootcamp. Dat is fitness voor moeders met baby’s tussen de 3 en 9 maanden. Je hebt geen oppas nodig, hebt even quality time met je baby én werkt samen met andere kersverse moeders die zwangerschapskilo’s eraf. Baby-bootcamp-instructeur Jorien en moeder Irene vertellen in deze reportage meer over deze bijzondere sport, waarbij je je baby als gewicht gebruikt.

Video | Back in shape met baby-bootcamp

Reacties

Beste hr/mvr, langs deze weg wil ik contact met u opnemen omtrent het volgende.
Met veel plezier en gepaste trots waarbij uiteraard alle lof uitgaat naar jullie organisatie hebben we de video van Baby Bootcamp bekeken.

Onze collega Jorien uit Zwolle heeft Baby Bootcamp samen met Gids in Gezondheid geweldig op de kaart gezet zoals dat heet.

Nu vroeg ik me af of het voor ons mogelijk was om de video op de landelijk Baby Bootcamp site te plaatsen met uiteraard vermelding van uw organisatie.

Dit verzoek doe ik aangezien we uiteraard niet zomaar content van andere zonder toestemming plaatsen.

IK wil u alvast hartelijk danken voor uw reactie en ik groet u vriendelijk. Arny van der Plas Bbay Bootcamp

Hallo Arny,
Dankjewel voor je reactie!
Wat leuk dat je onze video wilt gebruiken.
Als je even je e-mail achterlaat kunnen we de video naar je toe sturen.
Groeten, Gids in Gezondheid

Reactie achterlaten

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht.