Stuur je favoriete recept in en maak kans op een kookboek!

Date:05 april 2017
Annemieke en Janine Cardioloog en kok

Gezond zijn en blijven: dat wil jij toch ook! Wie lekker in zijn vel zit, geniet meer van het leven en houdt een gezonde levensstijl makkelijker vol. Maar soms kun je wel wat inspiratie gebruiken. En daar helpen wij graag bij.

Hou je ook van gezond én gemakkelijk koken? En vind je het leuk dat anderen meegenieten van jouw kookkunsten? Stuur dan jouw favoriete recept naar info@gidsingezondheid.nl en misschien staat jouw recept volgende week in dit magazine. En dat is niet alles, want je maakt ook kans op een gesigneerd kookboek ‘Hartstikke Lekker’.

De recepten in dit boek zijn grotendeels gebaseerd op de mediterrane keuken. Ze kunnen net dat duwtje in de rug geven voor een verantwoord eetpatroon waarmee u de kans op hart- en vaatziekten aanzienlijk verkleint. ‘Hartstikke Lekker’ laat zien welke ongezonde ingrediënten gemakkelijk te vervangen zijn door gezondere, zonder concessies te doen aan de smaak.

Inspiratie nodig? Bekijk een aantal van de recepten van de zussen.

Annemieke en JanineAnnemieke en Janine

Annemieke en Janine

Dit artikel is samengesteld door de zussen Jansen. Annemieke is cardioloog en Janine grafisch ontwerper, foodfotograaf en kok. Op Gids in Gezondheid delen zij verschillende eenvoudige, gezonde en vooral lekkere recepten die een laag zout- en suikergehalte hebben. Ook geven ze tips welke ongezonde ingrediënten in gerechten gemakkelijk te vervangen zijn voor een gezonde variant. Ze stellen zich graag even voor. Deze recepten en tips hebben zijn ook gebundeld in hun kookboek ‘Hartstikke lekker’. Benieuwd? Kijk ook eens op hun website.

Bekijk meer posts van Annemieke

Reacties

Leuk en leerzaam!

hoe oud zijn de dames? dat is best leuk om te weten, want dan weet je ook of ze het goed hebben gedaan met hun dieet.

Goedemorgen, Pachiderma. Ik weet niet hoe oud de dames precies zijn. Wellicht kan je ze via hun website (http://www.jansenjansen.com/over-ons.html) een persoonlijk berichtje sturen om deze informatie van henzelf te krijgen! Groet, Amber

Reactie achterlaten

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht.